Μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave

Τι είναι η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave;

Η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής ηλεκτροδυναμικής κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.  Αυτή η μοναδική μέθοδος συνδυάζει την επιστήμη της ηλεκτρομαγνητικής με την ενέργεια και τη συνείδηση, με σκοπό την επίτευξη αρμονίας και ευεξίας.

Με τη χρήση συχνοτήτων δρα σε βαθιά επίπεδα του ανθρώπινου σώματος, επηρεάζοντας το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που υπάρχει γύρω από αυτό. Αξιοποιεί τη δύναμη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου για να επηρεάσει θετικά τη φυσιολογία και τη ψυχο-σωματική ευεξία.

Πλεονεκτήματα μεθόδου BalanceWave

Η μέθοδος βιοσυντονισμού  BalanceWave έχει σημαντικά πλεονεκτήματα που την κάνουν να υπερέχει έναντι όλων των υπόλοιπων μεθόδων.

  • Η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave αναπτύχθηκε μέσα από πολυετή έρευνα και δράσεις από το 2001, αρχής γενομένης με τον Σύλλογο Ενεργειακής Συντονιστικής για τη Σωματική Υγεία & Ψυχική Ισορροπία μέσα από τον οποίο προέκυψε και η ίδρυση της BCL (2007).
  • ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ τις συχνότητες που χρησιμοποιούμε στις συσκευές μας.
  • ΔΕΝ χρησιμοποιούμε έτοιμες συχνότητες που βρίσκονται σε αντίστοιχους πίνακες, ακόμα και στο διαδίκτυο.
  • Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μεθόδους, οι συχνότητές μας ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και όχι στιγμιαία!

 

Πώς λειτουργεί η μέθοδος BalanceWave

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει τη δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός.

Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες.

Με τη μέθοδο βιοσυντονισμού BalanceWave  εντοπίζουμε τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ παράλληλα οι συσκευές μας διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων,  ώστε όλα στον οργανισμό να δουλεύουν και πάλι σωστά.

H εταιρεία BCL Ηλεκτρομαγνητική έχει αναπτύξει τη μέθοδο βιοσυντονισμού BalanceWave  καθώς και την κατασκευή συσκευών βιοσυντονισμού bio-resonance corrective field generators μετά από έρευνες και εμπειρία πολλών ετών.

BalanceWave

Πού επικεντρώνεται η μέθοδος BalanceWave

Είναι γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα διαθέτει τεράστιες ικανότητες αυτοΐασης και αυτοθεραπείας, οι οποίες όμως πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλονται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε.

Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, ο μολυσμένος αέρας, το άγχος, η ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική επιβάρυνση πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας. Η κόπωση και ο εκφυλισμός που επέρχεται στα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας γίνεται ορατός μέσα από την εκπομπή αντίστοιχων παθολογικών και διαταραγμένων πλέον ταλαντώσεων.

Η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό και τη σωστή λειτουργία του ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοΐασης.

Στην Ελλάδα ο βιοσυντονισμός είναι αναγνωρισμένος ως μέρος της εναλλακτικής ιατρικής με Υπουργική Απόφαση.

BalanceWave 

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη μέθοδο βιοσυντονισμού BalanceWave και πώς αυτή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 22210 75 241 και 6936 15 27 18 ή στο [email protected].

Προσοχή: Οι συσκευές μας δεν είναι ιατρικά μηχανήματα και η χρήση τους καθώς και η μέθοδος του ηλεκτρομαγνητικού βιοσυντονισμού ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντικαθιστούν τις οδηγίες του προσωπικού ιατρού σας.