Μέθοδος BalanceWave

Τι είναι η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave;

Η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής ηλεκτροδυναμικής κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.  Αυτή η μοναδική μέθοδος συνδυάζει την επιστήμη της ηλεκτρομαγνητικής με την ενέργεια και τη συνείδηση, με σκοπό την επίτευξη αρμονίας και ευεξίας.

Με τη χρήση συχνοτήτων δρα σε βαθιά επίπεδα του ανθρώπινου σώματος, επηρεάζοντας το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που υπάρχει γύρω από αυτό. Αξιοποιεί τη δύναμη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου για να επηρεάσει θετικά τη φυσιολογία και τη ψυχο-σωματική ευεξία.

Πλεονεκτήματα μεθόδου BalanceWave

Η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave έχει σημαντικά πλεονεκτήματα που την κάνουν να υπερέχει έναντι όλων των υπόλοιπων μεθόδων.

  • Η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave αναπτύχθηκε μέσα από πολυετή έρευνα και δράσεις από το 2001, αρχής γενομένης με τον Σύλλογο Ενεργειακής Συντονιστικής για τη Σωματική Υγεία & Ψυχική Ισορροπία μέσα από τον οποίο προέκυψε και η ίδρυση της BCL (2007).
  • ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ τις συχνότητες που χρησιμοποιούμε στις συσκευές μας.
  • ΔΕΝ χρησιμοποιούμε έτοιμες συχνότητες που βρίσκονται σε αντίστοιχους πίνακες, ακόμα και στο διαδίκτυο.
  • Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μεθόδους, οι συχνότητές μας ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και όχι στιγμιαία!
  • Ιδιαίτερα χαμηλό κόστος (20€+ΦΠΑ)
  • Μπορείτε να παραμείνετε στο χώρο όσο χρόνο επιθυμείτε και να επαναλάβετε 2η-3η συνεδρία χωρίς έξτρα χρέωση.
  • Κατά την διάρκεια της συνεδρίας δεν βρίσκεστε σε επαφή με κάποια συσκευή ή καλωδιο.(Στις άλλες μεθόδους πρέπει να βρίσκεστε σε επαφή με τη συσκευή κατά τη διάρκεια της θεραπείας).
  • Όσο διαρκεί η συνεδρία μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμείτε εντός του χώρου. Μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο, να ασχοληθείτε με το κινητό σας, να δείτε τηλεόραση, να εργαστείτε από τον υπολογιστή σας ή ακόμα και να μην κάνετε τίποτα και να χαλαρώσετε. (Σε άλλες μεθόδους τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εφικτά επειδή πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με την αντίστοιχη συσκευή).
  • Οι συνεδρίες με τη μέθοδο BalanceWave δεν έχουν παρενέργειες. Μπορούν να γίνονται συνεδρίες καθημερινά για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα (στις άλλες μεθόδους απαιτείται αποχή από 72 ώρες έως 15 ημέρες από συνεδρία σε συνεδρία).

 

Πώς λειτουργεί η μέθοδος BalanceWave

 

Bodyscan

Το πρώτο βήμα είναι να κάνουμε έναν έλεγχο σχετικά με την ενεργειακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός.

Πληροφορίες για το Bodyscan

Πριν την επίσκεψη για bodyscan δεν χρειάζεται καμία απολύτως προετοιμασία όπως ειδική διατροφή, ενυδάτωση κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια του bodyscan δεν αφαιρείται τίποτα από πάνω σας όπως κοσμήματα, μέταλλα κ.ο.κ. (Σε άλλες περιπτώσεις, για να δουλέψει σωστά η συσκευή των βιοσυντονιστών, πρέπει να αφαιρεθεί οτιδήποτε μεταλλικό βρίσκεται στον σώμα σας, ακόμα και η ζώνη του παντελονιού).

Κατά τη διάρκεια της μέτρησης bodyscan με την μέθοδο BalanceWave, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. (Σε άλλες μεθόδους δεν γίνεται να χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικές συσκευές και πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 2-3 μέτρων μακριά).

Είναι τελείως ανώδυνη διαδικασία.

Δεν επηρεάζει τον οργανισμό και δεν έχει παρενέργειες. (Στις περισσότερες μεθόδους, οι βιοσυντονιστές χρησιμοποιούν ράβδους ηλεκτροφόρου ρεύματος το οποίο καταπονεί τον οργανισμό και είναι και επικίνδυνο αν υπάρχει βηματοδότης, ιατρικά εμφυτεύματα κ.λπ.).

ΔΕΝ επηρεάζεται ο βηματοδότης ή τα εμφυτεύματα, ενώ επίσης ΔΕΝ επηρεάζουν και τα αποτελέσματα της διάγνωσης.

Για το bodyscan το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχετε σε επαφή στο σώμα σας έναν ακροδέκτη καλωδίου, το οποίο ΔΕΝ έχει ρεύμα. (Στις άλλες μεθόδους, εκτός από τους ράβδους που πρέπει να κρατάτε, υπάρχουν και ακουστικά που χρειάζεται να φοράτε στο κεφάλι και ειδικά “βραχιολάκια” για τα χέρια και τα πόδια).

Πώς γίνεται το Bodyscan

Έρχεστε στον χώρο μας

Κρατάτε το καλωδιάκι-ακροδέκτη (όπως προαναφέραμε)

Κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και τα αποτελέσματα δείχνουν όλες τις ενεργειακές δυσλειτουργίες του οργανισμού

Διαρκεί 45 λεπτά και έχει κόστος 100€+ΦΠΑ

Σημείωση: Το bodyscan δεν είναι ιατρική διάγνωση

 

Συνεδρίες μεθόδου BalanceWave

Αφού γίνει το Bodyscan ενημερώνεστε για τις όποιες ενεργειακές δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε κάποιες στοχευμένες συνεδρίες (όπως περιγράφουμε πιο πάνω) ώστε να γνωρίσετε τη μέθοδο και να δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό σας.
Επίσης μπορείτε να προβείτε στην απόκτηση κάποιας συσκευής βιοσυντονισμού και να κάνετε την ενεργειακή εξισορρόπηση στον χώρο σας (σπίτι, γραφείο κ.λπ.).
Η ενεργειακή εξισορρόπηση με τις συσκευές μας είναι εξίσου αποτελεσματική με την εφαρμογή της μεθόδου BalanceWave στον χώρο μας.

Μία συνεδρία μπορεί να έχει διάρκεια περίπου μία ώρα. Μετά τη συνεδρία, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να παραμείνετε στον χώρο μας για επιπλέον ώρες, έτσι ώστε, χωρίς επιπλέον χρέωση, να κάνετε περισσότερες συνεδρίες. (Αν για παράδειγμα παραμείνετε 3 επιπλέον ώρες θα είναι σαν να έχετε κάνει 3 επιπλέον συνεδρίες).

Πληροφορίες

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει τη δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός.

Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες.

Με τη μέθοδο βιοσυντονισμού BalanceWave  εντοπίζουμε τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ παράλληλα οι συσκευές μας διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων,  ώστε όλα στον οργανισμό να δουλεύουν και πάλι αρμονικά.

H εταιρεία BCL Ηλεκτρομαγνητική έχει αναπτύξει τη μέθοδο βιοσυντονισμού BalanceWave  καθώς και την κατασκευή συσκευών βιοσυντονισμού bio-resonance corrective field generators μετά από έρευνες και εμπειρία πολλών ετών.

BalanceWave

Πού επικεντρώνεται η μέθοδος BalanceWave

Είναι γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα διαθέτει τεράστιες ικανότητες αυτοΐασης και αυτοθεραπείας, οι οποίες όμως πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλονται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε.

Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, ο μολυσμένος αέρας, το άγχος, η ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική επιβάρυνση πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας. Η κόπωση και ο εκφυλισμός που επέρχεται στα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας γίνεται ορατός μέσα από την εκπομπή αντίστοιχων παθολογικών και διαταραγμένων πλέον ταλαντώσεων.

Η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό και τη σωστή λειτουργία του ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοΐασης.

Στην Ελλάδα ο βιοσυντονισμός είναι αναγνωρισμένος ως μέρος της εναλλακτικής ιατρικής με Υπουργική Απόφαση.

BalanceWave 

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη μέθοδο βιοσυντονισμού BalanceWave και πώς αυτή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 22210 75 241 και 6936 15 27 18 ή στο [email protected].

Προσοχή: Οι συσκευές μας δεν είναι ιατρικά μηχανήματα και η χρήση τους καθώς και η μέθοδος του ηλεκτρομαγνητικού βιοσυντονισμού ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντικαθιστούν τις οδηγίες του προσωπικού ιατρού σας.