Σχετικά με Εμάς

Η Εταιρεία

Η ιστορία μας

Η εταιρεία BCL Ηλεκτρομαγνητική ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2007, αλλά η εμπειρία μας με τον ηλεκτρομαγνητικό βιοσυντονισμό ξεκινάει από τον Οκτώβριο του 2001, με την ίδρυση του “Συλλόγου Ενεργειακής Συντονιστικής για τη Σωματική Υγεία και Ψυχική Ισορροπία” αρ. κατ.425/2001, ανήκοντας στα ιδρυτικά του μέλη.

Ο σκοπός του Συλλόγου ήταν τόσο η έρευνα πάνω στην επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε ζωντανούς οργανισμούς, όσο και η διάδοση της πρωτοποριακής πρακτικής, άγνωστης τότε στο ευρύ κοινό.

Με γνώμονα πάντα την ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού, την πρόγνωση και διάγνωση, μέχρι το 2009 είχαν διεξαχθεί εκατοντάδες μελέτες, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τμήμα Φυσιολογίας, αλλά και επιστημονικά συνέδρια με σημαντικότερο την “Ε’ Αμφικτυονία”.

Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα έδωσαν έναυσμα σε νέες, πολύπλοκες έρευνες, για να καθοριστεί τόσο η συσχέτιση του χρόνου έκθεσης με την ευεργετικότητα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, όσο και οι τεχνικές απαιτήσεις.

Μέχρι τότε, οι συσκευές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων είχαν μέγεθος δύο τετραγωνικών μέτρων περίπου, καθιστώντας τες δύσχρηστες. Ο μοναδικός τρόπος, για ένα άτομο, να ακολουθήσει πρόγραμμα ευεργετικής έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ήταν να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάτι που δεν ήταν εφικτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το 2007, ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, οραματίστηκαν τη διάθεση αυτής της τεχνολογίας σε ολόκληρο το κοινό. Iδρύθηκε η εταιρεία μας (κατασκευαστική και εμπορική εταιρία BCL Ηλεκτρομαγνητική, με έδρα τη Χαλκίδα), και με τη συμβολή σπουδαίων Ελλήνων επιστημόνων, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε το mod.”SPE 600FR”, μια καινοτόμα συσκευή παραγωγής και εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, στο μέγεθος ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πλέον, η ριζοσπαστική τεχνολογία ήταν στη διάθεση του καθενός.

Το Σήμερα

Σήμερα η εταιρεία μας κατασκευάζει και εμπορεύεται συσκευές βιοσυντονισμού σε διάφορα μεγέθη, εύχρηστες, μεγάλης εμβέλειας και 90% ισχυρότερες από τα προηγούμενα μοντέλα. Με το δίκτυο πωλήσεων να εκτείνεται στην Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Γερμανία, Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες και Νότια Αφρική, η BCL βρίσκεται ακόμη στην αρχή.

Το Όραμα

Οι μελλοντικοί μας στόχοι περιλαμβάνουν:

  • διεύρυνση της παλέτας καλυπτόμενων παθήσεων
  • ανάπτυξη ακόμα πιο εξελιγμένων συσκευών
  • επίτευξη του μέγιστου ποσοστού επιτυχίας σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο

Η εταιρεία μας και οι επιστημονικές έρευνες

Αναμφίβολα η εταιρεία μας θα συνεχίσει αδιάκοπα τις επιστημονικές έρευνες, καθώς οι πρακτικές χρήσεις της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη το πλήρες εύρος τους. Η BCL, αμιγώς Ελληνική και παρούσα σε όλες τις εξελίξεις του κλάδου, βρίσκεται στην προνομιακή θέση να προσφέρει τους καρπούς της επιστήμης στο ευρύ κοινό.

Προσοχή: Οι συσκευές μας δεν είναι ιατρικά μηχανήματα και η χρήση τους καθώς και η μέθοδος βιοσυντονισμού BalanceWave ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντικαθιστούν τις οδηγίες του προσωπικού ιατρού σας.